По-голямата част от хората не знаят каква сила действително притежават. Ние винаги

...
По-голямата част от хората не знаят каква сила действително притежават. Ние винаги
Коментари Харесай

Ето как да „заповядаш“ на съдбата да ти донесе пари, любов и благоденствие

По-голямата част от хората не знаят каква сила действително имат. Ние постоянно си мислим, че в случай че нещо необикновено или необяснимо се случва, това може да се изясни единствено като случайност.

Законът на привличането е една от най-актуалните тематики в нашето съвремие. Мислите ни, хубави или неприятни, рефлектират върху това, което ни се случва. Вселената чува само вибрациите ни с позитивен смисъл. 
 Величествена ода за женствеността и щастието - La Vie est Belle Iris Absolu Edna предлага Величествена ода за женствеността и щастието - La Vie est Belle Iris Absolu
Ние изпращаме обич към Вселената и тя улавя нашите високо прочувствени трептения и ни дава отговор със същото. Ако най-голямото ти предпочитание е „ Не желая да съм болна “, тя „ ще чуе “ единствено думичките „ желая “ и „ болна “. Затова програмираме посоката си на „ Искам да съм здрава “. Така Вселената „ ще чуе “ верните ни фантазии и ще направи тъй че да преживеем събитията от земния си път по най-правилния за нас метод.

И по този начин, за да накарате ориста да работи във ваша изгода, трябва да разберете по-добре по какъв начин вашият разум и вашето тяло си взаимодействат. Вижте от къде е най-добре да започнете в нашата изложба:
 Ето по какъв начин да „ заповядаш “ на ориста да ти донесе пари, обич и благополучие  Ето по какъв начин да „ заповядаш “ на ориста да ти донесе пари, обич и благополучие  Ето по какъв начин да „ заповядаш “ на ориста да ти донесе пари, обич и благополучие  Ето по какъв начин да „ заповядаш “ на ориста да ти донесе пари, обич и благополучие
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР